Technologia produkcji tradycyjnych napojów fermentowanych – brzeczka piwna

  • Posted on: 15 March 2017
  • By: PWSI
Nazwa Uczelni: 
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka): 
Instytut Technologii Żywności i Gastronomii
Rodzaj imprezy: 
warsztat
Udział publiczności: 
z aktywnym udziałem
Opis imprezy: 
Podczas warsztatów zostanie wyprodukowana brzeczka piwna, oraz zostaną omówione pozostałe etapy produkcji piwa.
Odbiorca imprezy: 
studenci
młodzież
Limit uczestników: 
6
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala): 
PWSIiP w Łomży, Akademicka 1 , sala C0.1
Data imprezy: 
25.05.2017
Godzina: 
10:00
Czas trwania: 
90 min
Dostępność imprezy: 
po uprzednim potwierdzeniu wiadomością e-mail
Osoba prowadząca: 
Adam Siwek
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail): 
Adam Siwek asiwek@pwsip.edu.pl
Dodatkowe informacje o imprezie: 
Odbiorca imprezy - Osoby pełnoletnie. Dostępność imprezy - uprzednim potwierdzeniu do dnia 23 maja 2017 na adres asiwek@pwsip.edu.pl