Technologia produkcji tradycyjnych napojów fermentowanych – brzeczka piwna
Nazwa Uczelni:
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka):
Instytut Technologii Żywności i Gastronomii
Rodzaj imprezy:
warsztat
Udział publiczności:
z aktywnym udziałem
Opis imprezy:
Podczas warsztatów zostanie wyprodukowana brzeczka piwna, oraz zostaną omówione pozostałe etapy produkcji piwa.
Odbiorca imprezy:
studenci
młodzież
Limit uczestników:
6
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala):
PWSIiP w Łomży, Akademicka 1 , sala C0.1
Data imprezy:
25.05.2017
Godzina:
10:00
Czas trwania:
90 min
Dostępność imprezy:
po uprzednim potwierdzeniu wiadomością e-mail
Osoba prowadząca:
Adam Siwek
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail):
Adam Siwek asiwek@pwsip.edu.pl
Dodatkowe informacje o imprezie:
Odbiorca imprezy - Osoby pełnoletnie.
Dostępność imprezy - uprzednim potwierdzeniu do dnia 23 maja 2017 na adres asiwek@pwsip.edu.pl