Nowoczesne technologie produkcji żywności – ekstruzja, liofilizacja

  • Posted on: 15 March 2017
  • By: PWSI
Nazwa Uczelni: 
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka): 
Instytut Technologii Żywności i Gastronomii
Rodzaj imprezy: 
warsztat
Udział publiczności: 
bez aktywnego udziału
Opis imprezy: 
Podczas warsztatów przeprowadzony zostanie proces ekstruzji oraz proces liofilizacji żywności.
Odbiorca imprezy: 
szkoły gimnazjalne
szkoły średnie
studenci
młodzież
Limit uczestników: 
15
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala): 
PWSIiP w Łomży, Akademicka 1 , sala C0.1
Data imprezy: 
25.05.2017
Godzina: 
11:00
Czas trwania: 
45 minut
Dostępność imprezy: 
po uprzednim potwierdzeniu wiadomością e-mail
Osoba prowadząca: 
Adam Siwek, Leszek Dardziński
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail): 
Adam Siwek, asiwek@pwsip.edu.pl