Nowoczesne technologie produkcji żywności – ekstruzja, liofilizacja
Nazwa Uczelni:
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka):
Instytut Technologii Żywności i Gastronomii
Rodzaj imprezy:
warsztat
Udział publiczności:
bez aktywnego udziału
Opis imprezy:
Podczas warsztatów przeprowadzony zostanie proces ekstruzji oraz proces liofilizacji żywności.
Odbiorca imprezy:
szkoły gimnazjalne
szkoły średnie
studenci
młodzież
Limit uczestników:
15
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala):
PWSIiP w Łomży, Akademicka 1 , sala C0.1
Data imprezy:
25.05.2017
Godzina:
11:00
Czas trwania:
45 minut
Dostępność imprezy:
po uprzednim potwierdzeniu wiadomością e-mail
Osoba prowadząca:
Adam Siwek, Leszek Dardziński
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail):
Adam Siwek, asiwek@pwsip.edu.pl