DNA w żywności
Nazwa Uczelni:
Politechnika Białostocka
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka):
Zakład Biologii Sanitarnej i Biotechnologii
Rodzaj imprezy:
doświadczenie
Udział publiczności:
z aktywnym udziałem
Opis imprezy:
Zajęcia przybliżające uczestnikom procedurę izolacji DNA z komórek roślinnych.
Odbiorca imprezy:
wszyscy zainteresowani
Limit uczestników:
12
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala):
Białystok, ul. Wiejska 45E, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, sala WB -2/2 C
Data imprezy:
24.05.2017
Godzina:
10:00
Czas trwania:
60 minut
Dostępność imprezy:
po uprzednim potwierdzeniu wiadomością e-mail
Osoba prowadząca:
mgr inż. Urszula Wydro
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail):
Urszula Wydro, u.wydro@pb.edu.pl