Drugie życie warzyw i owoców - Produkcja zdrowych przekąsek
Nazwa Uczelni:
Wyższa Szkoła Medyczna w Białymstoku
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka):
Wydział Ogólnomedyczny, Zaklad Biotechnologii
Rodzaj imprezy:
warsztat
Udział publiczności:
z aktywnym udziałem
Opis imprezy:
Warsztat, na którym każdy z uczestników będzie mógł samodzielnie przygotować „chipsy” marchewkowe czy jabłkowe z wykorzystaniem procesu liofilizacji.
Odbiorca imprezy:
wszyscy zainteresowani
Limit uczestników:
30
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala):
Białystok, ul. Krakowska 9, s. 402
Data imprezy:
26.05.2017
Godzina:
12:45
Czas trwania:
1 godzina
Dostępność imprezy:
po uprzednim potwierdzeniu telefonicznym
Osoba prowadząca:
mgr Paweł Kitlas
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail):
85 749 94 30