Zegar jodowy

  • Posted on: 6 March 2017
  • By: UWB1
Nazwa Uczelni: 
Uniwersytet w Białymstoku
Nazwa jednostki realizującej projekt (wydział, jednostka): 
Wydział Biologiczno - Chemiczny, Instytut Chemii
Rodzaj imprezy: 
doświadczenie
Udział publiczności: 
z aktywnym udziałem
Opis imprezy: 
W trakcie pokazów zbadamy ilość witaminy C w produktach spożywczych np. w sokach owocowych i w suplementach diety.
Odbiorca imprezy: 
wszyscy zainteresowani
Limit uczestników: 
bez limitu
Miejsce imprezy (miasto, ulica, sala): 
Białystok, Kampus UwB, ul. Ciołkowskiego 1K, Instytut Chemii, hol wejściowy
Data imprezy: 
19.05.2017
Godzina: 
08:00
Czas trwania: 
4 godziny
Dostępność imprezy: 
wstęp wolny
Osoba prowadząca: 
dr Dorota Czajkowska-Szczykowska, pracownicy i doktoranci Instytutu Chemii
Osoba do kontaktu (imię i nazwisko, telefon, e-mail): 
dr Joanna Kotyńska, tel. 857388071, e-mail: joannak@uwb.edu.pl; dr Monika Naumowicz, tel. 857388071, e-mail: monikan@uwb.edu.pl
Dodatkowe informacje o imprezie: 
Impreza ma charakter otwarty. Nie prowadzimy zapisów na tę imprezę.